Header Ads

test

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2016: Συναυλία αφιέρωμα στους συνθέτες Ν. Ρότα & Ε. Μορικόνε από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου

Χαλάνδρι, 15/7/2016
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Τηλ. 213.2023922

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΝΟ ΡΟΤΑ – ΕΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ 
ΣΥΝΑΥΛΙΑ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΘΕΤΕΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Μετά τα Τραγούδια της προσφυγιάς, την πρώτη συναυλία που πραγματοποίησε η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου την περασμένη Δευτέρα δημιουργώντας συγκίνηση στο κοινό, την ερχόμενηΔευτέρα 18 Ιουλίου παρουσιάζει στους φίλους της Ρεματιάς μια εντελώς διαφορετική συναυλία.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον Νίνο Ρότα και τον Ένιο Μορικόνε δυο μεγάλους συνθέτες που «έντυσαν» με τη μουσική τους δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες. Συνδεδεμένος ιδιαίτερα με τη μουσική από την ταινία Ο Νονός ο πρώτος και με ιταλικά γουέστερν όπως Ο Καλός, ο Κακός, και ο Άσχημος ο δεύτερος, χαρακτήρισαν με το έργο τους μια ολόκληρη εποχή για τον κινηματογράφο αποκτώντας τεράστια φήμη σε όλο τον κόσμο.

Στη συναυλία της Φιλαρμονικής θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε γνωστά αποσπάσματα του έργου τους ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα γίνεται παράλληλη προβολή σκηνών από ταινίες τη μουσική των οποίων συνέθεσαν. 

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη. 

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Από το Blogger.