Header Ads

test

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2016: "Οι κουμπάροι" - Αφιέρωμα στους Βασίλη Τσιτσάνη - Γιάννη Παπαϊωάννου


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922



Χαλάνδρι 13/07/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ – ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ 


Ιδέα: Κατερίνα Τσιρίδου
Κείμενο - σκηνοθετική επιμέλεια: Ηλίας Καρελλάς
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Πρωτόπαππας
Σκηνικά - φιγούρες: Ηλίας Καρελλάς

Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Πρωτόπαππας, Σωτήρης Παπατραγιάννης, Δημήτρης Γκίνης, Θοδωρής Πετρόπουλος


Μια ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση, εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο των σπουδαίων συνθετών Βασίλη Τσιτσάνη και Γιάννη Παπαϊωάννου, φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, Νύχτες Αλληλεγγύης, μεθαύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Οι κουμπάροι είναι ένα σπάνιο οδοιπορικό στα άδυτα της μουσικής διαδρομής των δύο καλλιτεχνών, όπου ο μύθος και η ιστορία μπερδεύονται ευχάριστα με αφηγητή τον Καραγκιόζη και συντροφιά τις πιο διάσημες μελωδίες του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Η Κατερίνα Τσιρίδου και ο γνωστός καραγκιοζοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς με μια ομάδα σπουδαίων μουσικών ζωντανεύουν μνήμες του παρελθόντος και ανέκδοτες ιστορίες και μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι γεμάτο μουσική, χιούμορ και έντονες συγκινήσεις. Οι μουσικοί κουρδίζουν, τα φώτα χαμηλώνουν και ... αβάντι μαέστρο!

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη.


Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Από το Blogger.