Header Ads

test

Αόρατες Πόλεις - Ακροβατικό θέαμα στη Ρεματιά - Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                       
Τηλ. 213.2023922
www.halandri.gr

e-mail: press@halandri.gr
 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          

ΑΟΡΑΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ – 
ΕΝΑ ΘΕΑΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΛΕΥΣΙΣ 
ΚΑΙ Ο ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ ALVARO RAMIREZ
 
     Ένα πρωτότυπο ακροβατικό θέαμα για όλες τις ηλικίες παρουσιάζει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016,Νύχτες Αλληλεγγύης, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου η ομάδα Πλεύσις. Οι Αόρατες Πόλεις, είναι μία παράσταση εμπνευσμένη από το ομώνυμο βιβλίο του Ίταλο Καλβίνο, ένα ταξίδι φαντασίας «στο κέντρο της πόλης».
Ο σκηνικός χώρος αποτελείται από μία ειδική κατασκευή με 6 πολύ ψηλούς στύλους, πάνω στους οποίους οι ερμηνευτές δημιουργούν στιγμιότυπα από τη ζωή φανταστικών πόλεων με επίκεντρο την παρουσία των ανθρώπων σε αυτές. Οι στύλοι συνδέονται μεταξύ τους με ειδικές κατασκευές δημιουργώντας ένα φουτουριστικό περιβάλλον και «πόλεις» που αναδύονται η μία μέσα από την άλλη. Ως σημαντικό στην παράσταση αναδεικνύεται επίσης το στοιχείο του νερού που κυλάει μέσω ειδικών κατασκευών από στύλο σε στύλο σχολιάζοντας με χιουμοριστική διάθεση και την πραγματική του σημασία στις σύγχρονες πόλεις.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς, πριν την έναρξη της παράστασης Αόρατες Πόλεις, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα απολαυστικό θέαμα από τον κλόουν, ζογκλέρ και ακροβάτη Alvaro Ramirez. Με …«συνεργούς» μια βαλίτσα, μια μπάλα, κι ένα μονόροδο ποδήλατο ο «Τσούμι», όπως είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, μας υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΛΕΥΣΙΣ


Σύλληψη - Σκηνοθεσία: Αντώνης Κουτρουμπής
Κοστούμια: Μαρία Καταροπούλου
Μουσική σύνθεση: Μηνάς Εμμανουήλ
Φωτισμοί: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Ερμηνεύουν: Όλγα Γερογιαννάκη, Θένια Κουτρουμπή, Ελευθερία Λάρδα, Κων/νος Μιχαήλ, Αντώνης Κουτρουμπής, Τζάνος Μάζης.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.


Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη.  

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:


 



Από το Blogger.