Header Ads

test

Μουσική βραδιά στη Ρεματιά με τον Παντελή Αμπαζή - Παρασκευή 26/8


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922





Χαλάνδρι 24/08/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΠΑΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΖΑΜΠΕΤΙΚΗ ΤΟΥ 
ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ

Τον Παντελή Αμπαζή με το συγκρότημά του Ανωτάτη Ζαμπετική φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, Νύχτες Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Ο "αναντάμ παπαντάμ" μποέμ τραγουδοποιός, όπως αυτοπροσδιορίζεται, υπόσχεται μια μοναδική μουσική βραδιά με ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά με jazz διάθεση και rock άποψη.
Με άξονα τις επιτυχίες της δισκογραφίας του (και πλέον πρόσφατη το τραγούδι “Madame” που έγραψε και τραγούδησε ντουέτο με τον Πάνο Μουζουράκη) αλλά και τραγούδια του Ζαμπέτα, του Τσιτσάνη, του Χιώτη, του Μπιθικώτση και τόσα άλλα που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδάμε χρόνια τώρα στα γλέντια, στις συναυλίες, στα κέντρα, στις παρέες, ο Παντελής Αμπαζής και η Ανωτάτη Ζαμπετική θα μας κρατήσουν συντροφιά το βράδυ της Παρασκευής στη Ρεματιά.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη. 

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου



Από το Blogger.