Header Ads

test

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 - Στον ουρανό μια νύχτα με τ'αστέρια - Σάββατο 26/8

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023922
www.halandri.gr
Email: press@halandri.gr








Χαλάνδρι 26/08/2016


ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ
 
Η  ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΔΕΜΙΡΗ ΣΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μια μουσική βραδιά με την Κλεονίκη Δεμίρη που υπόσχεται να μας ταξιδέψει Στον ουρανό μια νύχτα με τ’ αστέρια και στις χώρες που γνώρισαν το tango, φιλοξενεί το Σάββατο 27 Αυγούστου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, Νύχτες Αλληλεγγύης.


 

Ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στο εξωτερικό αλλά και σε όλη την Ελλάδα, στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στο Αμάν της Ιορδανίας, στη Φλωρεντία, στο  Παρίσι, η Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι, ο Στάθης Σούλης  στο πιάνο,  ο Σταύρος Παργινός στο βιολοντσέλο και το μαντολίνο και  ο Λευτέρης Γρίβας στο ακορντεόν, έρχονται στη Ρεματιά να μας κρατήσουν συντροφιά με ανανεωμένο πρόγραμμα.


 

Με οδηγό το αργεντίνικο αλλά και το ελληνικό tango, μας καλούν να περάσουμε μια βόλτα από το Μεξικό για να επιστρέψουμε στη Μεσόγειο:  Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελλάδα… ακολουθώντας ή ψάχνοντας το δικό μας αστέρι. Έρωτας, χορός, ταξίδι με τραγούδια της κάτω Ιταλίας, ιταλικός κινηματογράφος με τη μουσική του Nikola Piovanni, περιπλανήσεις στην Αθήνα του τότε και του σήμερα...


Τραγούδι: Κλεονίκη Δεμίρη
Πιάνο: Στάθης Σούλης
Βιολοντσέλο, μαντολίνο: Σταύρος Παργινός

Ακορντεόν: Λευτέρης Γρίβας

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη  

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη  και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

    

http://www.halandri.gr/
http://www.theatrorematias.gr/
Από το Blogger.