Header Ads

test

Δήμος Χαλανδρίου: Β’ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Το Β’ Καλλιτεχνικό φεστιβάλ για άτομα Τρίτης Ηλικίας θα γίνει φέτος στις 7 και 8 Ιουνίου στο Κέντρο Νεότητας του δήμου Χαλανδρίου

Το φεστιβάλ θα αρχίσει με παρουσίαση των αποτελεσμάτων έρευνας που έγινε στα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου με θέμα «Η Επίδραση της Τέχνης στην Τρίτη Ηλικία». Στη συνέχεια η Χορωδία των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου 60+ θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκη υπό τη διεύθυνση της Ρίας Θεοδώρου, ενώ η φιλοξενούμενη Χορωδία Ηλικιωμένων του δήμου Μεταμόρφωσης «Οι αιώνιοι έφηβοι» θα παρουσιάσει το μουσικό πρόγραμμα με τίτλο: «Πες μου μια λέξη» υπό τη διεύθυνση του Νίκου Καρυώτη. 

Τη δεύτερη μέρα η θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ 60+ θα παρουσιάσει το έργο «Το σπίτι της χαράς» σε κείμενα και σκηνοθεσία της Άσπας Ανωγιατη. Θα ακολουθήσουν απαγγελίες και απονομή βραβείων σε ποιητές –ποιήτριες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ποίησης που οργάνωσαν τα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου για μέλη των ΚΑΠΗ Αττικής. 

Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον ιδρυτή της χορωδίας Γεώργιο Δαμίρη, ενώ στο Κέντρο Νεότητας θα υπάρχουν εκθέσεις ζωγραφικής και μια συλλογή παλαιών αναγνωστικών. 

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από μέλη της φιλαρμονικής με τη συμμετοχή ερασιτεχνών καλλιτεχνών μελών των ΚΑΠΗ Χαλανδρίου. 

Ώρα έναρξης και τις δύο ημέρες 18:00

Είσοδος ελεύθερη.

Από το Blogger.